Πατέλης Παναγιώτης
Χωρίσματα - Ψευδοροφές / Εφαρμογές από Γύψο  /  Ειδικές Κατασκευές
Γυψοσανίδες - Κατασκευές με Γυψοσανίδες Νέο Ηράκλειο Αττικής


Η εταιρεία μας “Πατέλης Παναγιώτης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται στο χώρο της ξηράς δόμησης από το 2001, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική.

Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας εργασίες με γυψοσανίδες και γύψινες διακοσμήσεις, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη..


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η γυψοσανίδα είναι ένα ελαφρύ, οικονομικό και πολύ γρήγορο στην τοποθέτηση υλικό, που δεν προορίζεται μόνο για τη δημιουργία ψευδοροφής, αλλά έχει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Χρησιμοποιείτε συχνά για ανακαινίσεις και κατασκευές σε οικίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ξηράς δόμησης έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Νέο Ηράκλειο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε κομψές, όμορφες και λειτουργικές λύσεις για την οικία και τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Έχοντας ως κύριο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη αλλά και την ολοκλήρωση ενός όμορφου αποτελέσματος, μπορούμε να σας προτείνουμε ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά. Εξυπηρετούμε το Νέο Ηράκλειο και όλη την Αττική.