ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
Πατέλης Παναγιώτης
Γυψοσανίδες - Κατασκευές με Γυψοσανίδες Νέο Ηράκλειο Αττικής


Η εταιρεία μας “Πατέλης Παναγιώτης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Νέο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται στο χώρο της ξηράς δόμησης από το 2001, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική.

Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας εργασίες με γυψοσανίδες και γύψινες διακοσμήσεις, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Η εταιρία μας έχει σκοπό να καλύψει όλο το φάσμα των τεχνικών αναγκών των πελατών της από τη μελέτη και το σχεδιασμό έως και την εφαρμογή κατασκευών με γυψοσανίδες.

 


 

 
 
Με οδηγό την φαντασία,

την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας. Διαθέτουμε άριστη οργάνωση και υποδομή ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε ακόμη και μικροεπισκευές, αποκατάσταση βλαβών και χρόνια συντήρηση ακινήτων.

Επίσης, διαθέτοντας μια μόνιμη και συμπαγή ομάδα συνεργατών έτοιμων να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα ώστε να πετύχουμε το άριστο επίπεδο αποτελεσματικότητας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις εργασίες μας είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ενημέρωση πάνω στα νέα υλικά της αγοράς είναι άμεση και διαρκής προκειμένου να μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες ιδέες που θα κάνουν τον χώρο σας καλόγουστο και ξεχωριστό.

 

 


 

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ξηράς δόμησης έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική, επιδιώκοντας πάντα στην άψογη και απόλυτη ευχαρίστηση του πελάτη.

 

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές. Εξυπηρετούμε άμεσα
το Νέο Ηράκλειο και όλη την Αττική.