ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Πατέλης Παναγιώτης - Γύψινες Διακοσμήσεις | Νέο Ηράκλειο Αττικής


Η γυψοσανίδα είναι ένα ελαφρύ, οικονομικό και πολύ γρήγορο στην τοποθέτηση υλικό, που δεν προορίζεται μόνο για τη δημιουργία ψευδοροφής, αλλά έχει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Χρησιμοποιείτε συχνά για ανακαινίσεις και κατασκευές σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. γιατί προσφέρει σημαντικά οφέλη με μικρό κόστος.

Διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο της ξηράς δόμησης, η εταιρεία μας “Πατέλης Παναγιώτης” η οποία βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, μπορεί να αναλάβει και να σας προτείνει μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική απαίτηση σας.

Δημιουργούμε χωρίσματα γυψοσανίδας και ανισόπεδες κατασκευές ψευδοροφής δημιουργώντας σχήματα, κατεβάσματα, εσοχές και διακοσμητικές παρεμβάσεις στο ταβάνι η διακόσμησή του με γύψινες κατασκευές, με κρυφούς φωτισμούς, θόλους και καμπυλωτές επιφάνειες υψηλής αισθητικής.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο γυψοσανίδας και γύψινες διακοσμήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές.
 
  Χωρίσματα γυψοσανίδας
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Διακοσμήσεις χώρων
  Διαμορφώσεις χώρων
  Ψευδοροφές
  Κατασκευές ηχομονώσεων και υγρασίας
  Ειδικές κατασκευές
(όπως κρυφοί φωτισμοί, επενδύσεις τζακιών, καλύψεις, ράφια και περίτεχνες εσοχές)

 

 
 
Οι κατασκευές γυψοσανίδας που προσφέρουμε, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας. Λειτουργούμε πάντα σε άξονα συνεργασίας με τον πελάτη και το διακοσμητή ή τον αρχιτέκτονα έτσι, ώστε, οι κατασκευές μας να αγγίζουν την τελειότητα.

Μέσα από μια πληθώρα έργων και ευχαριστημένων πελατών στο Νέο Ηράκλειο και σε όλη την Αττική, σας προσκαλούμε να μας καλέσετε στο χώρο σας, ώστε να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές. Εξυπηρετούμε άμεσα
το Νέο Ηράκλειο και όλη την Αττική.